Vi fick idag in en mycket trevlig bokning för en konferens med både mat dryck och hotellövernattning vilket är helt fantastiskt i dessa tider då bokningar inte direkt trillar in på löpande band. Vi kommer under 20 Augusti och 26 Augusti ha hand om ett sällskap på 55 personer som under tiden ska bo, äta och hålla föreläsning inom potensmedel.

Det är första gången vi tar in ett företag för denna typ av konferens då det kanske inte riktigt är lika rumsren som när lasses bygg ska ha ett föredrag om vilken spik som passar bäst till panelen.

Dock skall det tilläggas att jag tycker det är väldigt intressant och ett problem som är större än vad man tror. Jag frågade öppet direkt i telefonen om man fick vara med och lyssna på konferensen och det var absolut inget problem.

Intressant föreläsning och så en liten slant till företaget också. Vi kommer ha en sittning nu under nästa vecka där vi ska planera vilken mat samt vilka som ska jobba under dessa dagar. Det var trots allt närmare ett år sedan vi hade en större bjudning, ja precis innan coronan slog igenom då så vi är nog lite ringrostiga, men det skall nog gå bra.

Vi kommer därför inte ha öppet under dessa dagar då vi är helt fullbelagda. Men finns det intresse av att kanske vilja lyssna på föredraget så skicka ett mail eller ring mig så kan jag fråga om det finns möjlighet att boka in några extra personer. Jag tror nog bara dem blir glada. Självklart kostar det säkert en liten slant, men så är det väl alltid, ingenting är gratis i dessa tider 🙂

Ha en fin dag och hör av er om det är något ni undrar över.

Med Vänliga Hälsningar
Anita på Godegårds Säteri

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *