Tyvärr måste vi fälla några träd

Hej alla vänner av Gode Gård!

Idag delar vi en viktig uppdatering med er som rör vårt vackra gröna område här på gården. Som ni kanske har märkt så har vi en mängd äldre träd som har varit en del av vårt landskap under många, många år. Dessa träd har gett skugga, skydd och skönhet åt vår gård, men tyvärr har tiden börjat ta ut sin rätt på dem.

Det är med en viss sorg i hjärtat men också med känslan av att ta ansvar för vår miljö och säkerhet som vi har beslutat oss för att fälla några av våra äldre och svaga träd. Detta är inget lätt beslut, men det är ett nödvändigt steg för att fortsätta vårda och bevara Gode Gårds gröna arv på bästa möjliga sätt.

För att genomföra detta projekt på ett säkert och professionellt sätt har vi anlitat Trädfällning Örebro, ett företag med gedigen erfarenhet och expertis inom trädfällning. Vi är övertygade om att de kommer att ta hand om våra träd med respekt och omsorg, samtidigt som de säkerställer att arbetet genomförs på ett säkert och effektivt sätt.

Vi förstår att detta beslut kan väcka känslor bland våra besökare och vänner, men vi hoppas att ni förstår att det görs med omsorg om både vårt gröna område och om er säkerhet när ni besöker oss här på Gode Gård. Vi är fast beslutna att fortsätta vårda och förbättra vår gård för framtida generationer att njuta av.

Så låt oss se fram emot att välkomna förändringen och att fortsätta vår resa mot en ännu mer blomstrande och hållbar Gode Gård. Vi vill tacka er alla för ert fortsatta stöd och ert engagemang i vår gemenskap här på gården.

Tillsammans ska vi fortsätta att göra Gode Gård till en plats där naturen får blomstra och där minnena skapas för livet.

Vänliga hälsningar,

Gode Gård-teamet

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *