Äntligen en glasfiberpool!

Det har länge saknats här på gården och det är många av våra gäster som har önskat en sådan, inklusive underteckand, men imorgon är det dags. Imorgon kommer både jag och gästerna bli nöjda, för imorgon kommer det nämligen hit en hel drös av hantverkare som ska bygga en glasfiberpool malmö och det ska bli riktigt jaekla trevligt. Som vi har längtat och nu är det äntligen dags.

Poolen kommer att bli 5 x 12 m och tre meter djup på den djupaste delen. Det räcker alltså gott och väl för att dyka och ha kul. Poolen kommer att vara i havsblå färg med ett mönster som gör det hela ännu lite finare.

Arbetet ska ta cirka en vecka, så i nästa vecka kan man förmodligen ta sig ett dopp i 30 grader. Det kommer bli underbart och det kommer även bli uppskattat av flertalet av våra gäster. I många har de önskat en pool som det kan doppa sig under varma sommardagar.

Nästa projekt vet jag inte riktigt vad det ska bli. Vi har så många projekt som ska igång. Vi tar det som passar bäst för stunden helt enkelt och lever lite dag för dag. Bara det blir gjort liksom. Det är inte direkt någon brådska, utan saker och tinga får ta den tid det tar. Vi är inga stressade människor, för stress leder bara till tråkigheter. Jag har varit stressad i mina dagar och det är inte alls kul. Jag har gått in i väggen på tre och fyra gånger och det var delvis på grund av det som vi köpte det här stället. Nu ska inget få mig stressad och är det gäster här som stressar mig, åker de ut. Ingen stress helt enkelt. Jag vill ha ett ostressat liv med glada ostressade gäster. Och det är jag som bestämmer. Så enkelt är det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *