Nya maskiner på gården

Jaha, näha hörrni. Det har nog blivit dags för en liten uppdatering kring vad vi håller på med så att alla ni läsare inte tror att vi har gått och dragit något gammalt över oss. Eller ligger på latsidan. För det gör vi verkligen inte här på säteriet.

Eftersom att vi siktar på att höja nivån på hela säteriet har vi investerat i en mängd nya verktyg och maskiner. Min personliga favorit måste sägas vara den nya gräsklipparen från Husqvarna som vi har investerat i. Den gör det till ett rent nöje att klippa gräset och detta är verkligen något som har gjort att det gått från att bli en tråkig syssla till något som jag verkligen ser fram emot. Snacka om att det har blivit skillnad.

En annan maskin som jag tycker är väldigt bra är vår nya lövblåsare. Under hösten blir det ju så enormt mycket löv från alla träd och dessa löv lägger sig i vägen på de mest olämpliga ställen. Med en lövblåsare så blir det enkelt att gå runt och röja upp och detta är verkligen något som vi har saknat här på säteriet. Den kostade såklart en slant men det enda som jag tycker är dåligt med den är att vi inte köpte den tidigare!

Ibland är man för dumsnål för sitt eget bästa och detta var säkerligen ett sådant tillfälle.

Nåväl, man kan inte vara på topp jämt.

Vidare bland verktygen och maskinerna så har vi investerat i en dyrare röjsåg. Det var också en sån sak som vi dragit oss för att köpa på grund av priset men eftersom det faktiskt är ett verktyg som gör så att vi snabbt kan få hela säteriet att se bättre ut så var det verkligen en investering som var värd pengarna.

Nu har vi fler roliga verktyg och maskiner att testa. På återseende!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *