Dags att göra om på gården

Nu är sommaren här och det har äntligen blivit dags att göra om en hel del ute på gården. Detta är något som vi har pratat om i flera års tid men nu ska det äntligen bli av. Vi hade först tänkt att göra detta själva men när vi insåg att det är omfattande markarbeten som krävs så hyrde vi in ett företag som gör det åt oss.

Det ska bli väldigt skönt att få hjälp av proffs som verkligen vet vad de gör och det går med all säkerhet också snabbare än om vi skulle ha försökt oss på att utföra allt arbete helt på egen hand. Med facit i hand är vi väldigt glada över att vi fick tag på en firma till i år eftersom vi var sent ute men som tur är hade vi ett omfattande arbete som kostar en bra slant för vår del, så det gjorde att flera företag ändå ansåg att det var rätt lukrativt och vi har till och med fått in flera offerter från företag som kunde tänkas göra jobbet i sommar.

Vi valde ett företag som inte erbjöd oss det lägsta priset men som kändes proffsigt och seriöst och i de här fallet känns det som att den personliga kontakten är viktigare än priset. Firman som utför jobbet ska ändå vara här hela sommaren och arbeta och stå i och kring flera saker kommer vi att behöva samarbeta.

Då är det viktigt med en bra personlig kontakt och att man känner att det är ett företag som verkligen kommer att utföra ett bra jobb.

Nu har vi förberedd och flyttat undan saker som stått i vägen och vi är mer än redo för att arbetet ska inledas. Det kommer nog att vara rörigt och rena rama byggarbetsplatsen ute på gården ett tag men det kommer att vara värt det när vi väl får se slutresultatet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *