Ny parkering för husvagnar

Något som blivit allt mer populärt bland de resenärer som besöker olika resmål i Sverige under sommaren är att göra det via husvagn. Även hos oss har vi märkt att allt fler resenärer kommer i husvagnar och det blev lite strul under förra året när det gäller att hitta parkeringar.

Inför sommaren har vi nu äntligen gjort klart med en större husvagnsparkering. Det är faktiskt en bit av en gammal hage som inte användes som vi nu har gjort om och fixat till, så nu finns det både en grusväg in dit och gott om platser att ställa sig på.

Något som känns väldigt spännande är att vi fått till en del av parkeringen så pass bra att vi planerar att köra en liten camping där. Där kommer det att finnas möjlighet att boka plats över en längre tid för de som vill stanna kvar och bo en stund här på gården.

Faciliteterna runt omkring är inte fullt utvecklade så vi talar inte om någon lyxcamping, så kallad ”glamping”, ännu men för den som vill komma nära naturen och njuta av våra fina miljöer här på gården kan det vara ett mycket trevligt sätt att tillbringa sommaren.

Vi har ännu inte öppnat bokningen eftersom det finns ett par saker som måste falla på plats först men vi hoppas kunna göra det inom kort. För den som vill veta mer går det förstås bra att kontakta oss och höra mer kring detta.

Till sist vill vi understryka att parkeringen givetvis fungerar bra för vanliga personbilar och även för husbilar. Anledningen till att vi fokuserar så hårt på husvagnar är att det är just det som de flesta frågar om och det verkar vara det absolut vanligaste sättet att campa.

Sedan har vi anpassat parkeringen till just husvagnar och räknat med plats för förtält och liknande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *