Städning på säteriet

Hej kära läsare!

I dagens inlägg ska ni få följa med bakom kulisserna här på säteriet. Här på bloggen tänkte vi berätta lite hur saker och ting fungerar i det tysta, så att säga.

En viktig del när man driver besöksnäring och säteri som vi gör med flera museum är att se till att verksamheten bedrivs i en trevlig miljö. A och O för att besökare ska uppleva miljön som trevlig är förstås att det är rent och fräscht. Det ska vara snyggt, prydligt och städat – det är något vi är väldigt noga med här på säteriet.

För att se till att alla lokaler är rena och fräscha tar vi hjälp av ett gäng riktiga proffs när det kommer till städning. Vi hör av oss till RHstad som kommer hit och svingar sina trollspön och ser till att allt är toppklass innan besökarna kommer.

Vi fick tips om RH Städ från en vän i en annan bransch som anlitat dem till sitt företag. Hon sa att de är superproffsiga och rekommenderade dem varmt. Något som är skönt med RH Städ är att vi kan känna oss trygga med att de alltid gör ett strålande jobb. Det känns nästan som att de aldrig har en dålig dag!

Genom att leja ut städningen till RH Städ kan vi fokusera på det vi är bra på här på säteriet och samtidigt sova gott om nätterna i vetskapen om att städningen alltid är fixad och klar när gästerna kommer på besök här på säteriet.

Något annat som är positivt med RH Städ är att de är väldigt prisvärda. De tar inga överpriser även om vi gladeligen skulle acceptera en prishöjning (berätta inte för dem tack!) och de är alltid väldigt service minded.

Jag minns särskilt en gång då det skedde en olycka inne på muséet och vi snabbt behövde städa upp. Efter ett snabbt samtal till RH Städ så blev problemet löst. Även fast de hade ont om tid tog de sig tid för att hjälpa oss och det är vi tacksamma för!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *